Mrkvový dort
Náš mrkváč je skutečně poctivý. Děláme ho z půl kila bio mrkve! Je charakteristický svou vydatností. V jeho textuře najdete všechny hlavní složky – mrkev, vlašské ořechy, kokos. Krém je z aktivovaných kešu oříšků a jeho pomerančová chuť je krásně osvěžující. S klidným svědomím si ho můžete dát ke snídani, protože všechny jeho složky jsou skvělou výživou pro Vaše tělo.
Zajímavosti
- o pozitivním účinku mrkve na naše zdraví snad ani není potřeba psát – uvedu alespoň méně známé přínosy – čistí žaludek a střeva, dodává energii mozku a je skvělým zdrojem energie při stavech vyčerpanosti
- pokud se Vám někdy stalo, že Vám ořechy „nesedly“ a raději jste se jim začali vyhýbat, zkuste dát ještě šanci aktivovaným ořechům – díky aktivaci (= namočení se špetkou soli) se v nich značně znásobí pro nás prospěšné složky a deaktivují se ty, které nám způsobují potíže
Složení
Korpus: bio mrkev, ČR/SR vlašské ořechy, bio bezlepkový ovesný vločky, datlová pasta, bio kokos, bio třtinová šťáva, bio kokosový olej, citronová šťáva, prášek do pečiva, himalájská sůl
Krém: kokos, bio mléko, aktivované kešu oříšky, bio třtinová šťáva, bio pomerančová kůra, pomeranč
Zdobení: vlašské ořechy, goji a kokosvé plátky
Hmotnost
1300g (10 kousků po 130 g), průměr dortu 18 cm
Alergeny: kešu ořechy, vlašské ořechy, pekanové ořechy
Může obsahovat stopy některých alergenů jako je lepek, vejce, arašídy, sója, mléko, ořechy a sezam.